NB Oljor Special PreemEvo D Pos

Minimera din klimatpåverkan – använd Preem Evolution Diesel

Som certifierad återförsäljare till Preem har vi på NB Oljor möjlighet att erbjuda dig som kund Preem Evolution Diesel till din verksamhet. Har du lantbruk, entreprenad, åkeri, industriverksamhet etc. kan du nu sänka din verksamhets koldioxidutsläpp med så mycket som 85% jämfört med fossil diesel. Preem Evolution Diesel är delvis tillverkad på svensk tallolja (HVO) och uppfyller svensk samt europeisk dieselstandard och kan tankas i alla dieselfordon.

Preem Evolution Diesel säljs av oss genom massbalansprincipen. Det fungerar likt grön-el. För varje liter diesel du köper av oss så tillverkar Preem motsvarande mängd Preem Evolution Diesel på fabriken. Den fysiska produkten körs sedan ut till tankstationer och kunder som finns i närheten av fabriken, detta för att hålla ner antalet transporter och därmed utsläppen. Du får därför den fysiska diesel som distribueras lokalt men genom ditt val av Preem Evolution Diesel är det du som reducerar miljöpåverkan och är med och sänker koldioxidutsläppen globalt.

Sänk dina koldioxidutsläpp än mer; köp Preem Evolution Diesel Premium med ännu lägre koldioxidavtryck och få ett certifikat som bevis.

Premium 1 – 35% lägre koldioxidutsläpp jmf. med fossil diesel
Premium 2 – 70% lägre koldioxidutsläpp jmf. med fossil diesel
Premium 3 – 85% lägre koldioxidutsläpp jmf. med fossil diesel

Ring oss eller ställ en fråga via kontaktformuläret för mer info om hur certifikaten fungerar, skatter, våra leveranser, tankstationer samt produktpriser.