Diesel & Eldningsolja

Drivmedel på bulk

Vad levererar vi?

Diesel & bensin

Sidan uppdateras

Slå oss en signal för information om alla våra produkter på 021-171710 eller 0224-54403

ACP Diesel med RME

Läs mer om ACP diesel med RME

ACP Diesel utan RME

Bensin 95 / 98

Bensin 95 och 98 är bensinkvalitet av MK1 som ger optimal effekt och driftsäkerhet i motorn. Bensin 95 innehåller max 5% etanol för minskat växthusgasutsläpp, och den låga svavelhalten ökar katalysatorns funktion och livslängd. Bensin 98 är ren bensin utan alkoholinblandning.

Läs mer om Bensin 95 / 98

HVO 100

HVO Diesel 100 består av 100% förnybara resurser. Resultatet är en reduktion av utsläpp av fossila växthusgaser med ca 88%. HVO är en förkortning av Hydrerad Vegetabilisk Olja och framställs av vegetabiliska oljor och animaliska fetter, vilka i sin tur processats för att bli drivmedel för dieselmotorer.

Läs mer om HVO 100

Biodiesel 100

Biodiesel 100 består av upp till 100% RME (rapsmetylester). Den här dieseln ger en koldioxid­besparing på över 50% jämfört med vanlig fossilbaserad diesel och minskar därmed påverkan på växthuseffekten. RME tillverkas genom förestring av rapsolja, där glycerolen i rapsoljan byts ut mot metanol.

Läs mer om Biodiesel 100

Eldningsolja

E10

Eldningsolja 1 E10 är en gasolja av inomhuskvalitet med låg svavelhalt. Det innebär att eldningsoljan är lämplig att använda där temperaturen inte sjunker under -5℃. Denna eldningsolja är svavelskattbefriad eftersom svavelhalten understiger 500 ppm.

Läs mer om E10

E32

Eldningsolja 1 E32 är en gasolja av utomhuskvalitet med låg svavelhalt. Eldningsolja E32 är lämplig att använda i temperaturer som inte understiger -22℃ under längre tid och eftersom svavelhalten är mindre än 500 ppm är den befriad från svavelskatt.

Läs mer om E32

Gas Oil

Gas Oil är en motorbrännolja som främst är avsedd för marint bruk, tex för fartyg i yrkesmässig trafik. Det finns i både inom- och utomhuskvalitet. Alla är svavel­skatte­befriade.

Kontakta oss för info

Var & hur levererar vi?

Med våra NB Oljor loggade tankbilar utgår vi från Västerås och når ett stort område i mellersta Sverige.
Vi når orter som:

Västerås

Västerås

Avesta

Avesta

Horndal

Horndal

Norberg

Norberg

Uppsala

Uppsala

Bålsta

Bålsta

Kumla

Kumla

Strängnäs

Strängnäs

Örebro

Örebro

Enköping

Enköping

Laxå

Laxå

Tärnsjö

Tärnsjö

Eskilstuna

Eskilstuna

Fagersta

Fagersta

Lindesberg

Lindesberg

Östervåla

Östervåla

…med omnejd och allt däremellan!

Preem Certifierade Återförsäljare

Som certifierade återförsäljare till Preem kan vi via återförsäljarnätverket leverera diesel och eldningsolja till dig i hela Sverige.

Vi levererar till alla, oavsett bransch, såsom entreprenad, åkeri, lantbruk, skogsentreprenad, verkstad, industri, båtmack, marina, fartyg, fastigheter med flera.

För mer info och beställning; ring 021-171710 eller 0224-54403

Eller beställ direkt genom att klicka på knappen nedan.

preem_af_logo
NBOljor-Diesel-Eldningsolja-ACP-RME

Vad är ACP?

ACP, Active Cleaning Power, är en aktivt rengörande tillsats som motverkar skadliga beläggningar och skyddar mot rost i bränslesystemet. ACP hjälper till att bibehålla motorns effekt samt ger lägre bränsleförbrukning och minskat utsläpp av skadliga gaser.

Vad är RME?

RME, RapsMetylEster, är ett miljövänligt och förnyelsebart bränsle som produceras genom förestring av rapsolja, där glycerolen i rapsoljan byts ut mot metanol. RME har också bra köldegenskaper för svenska förhållanden.

Kontakta oss