Drivmedel

Tankbils­leveranser

Diesel, förnyelsebart,
eldningsolja och bensin

Välkommen till NB Oljor

På Nordins/Bergslagsoljor arbetar vi för att få din vardag att rulla på oavsett förutsättningar. Med våra tankbilar levererar vi drivmedel dit du befinner dig. Vi levererar till alla, oavsett bransch, såsom entreprenad, åkeri, lantbruk, skogsentreprenad, verkstad, industri, båtmack, marina, fartyg, fastigheter, bensinstationer med flera. Som kund hos oss kan du även göra dina beställningar av drivmedel dygnet runt direkt här på sidan.

Preem Certifierad Återförsäljare

NB Oljor är certifierade partner till Preem och genom återförsäljarnätverket kan vi leverera diesel, förnyelsebart och eldningsolja till dig i hela Sverige. Certifieringen är även en trygghetsstämpel för dig som kund. Hos oss får du kvalitativa och moderna drivmedel levererade på ett professionellt sätt.

För mer info och beställning; ring 021-171710 eller 0224-54403.

NB OLJOR
preemlogo

BEHÖVER DU DIESEL ELLER ELDNINGSOLJA?

Beställ redan idag!

DIESEL

Med Preem Evolution Diesel bidrar du till att reducera fossila koldioxidutsläppen. Preem Evolution Diesel tillverkas delvis av restprodukter från den svenska skogsnäringen där talloljan tas omhand och hydreras till HVO. I Preem Evolution låginblandas även RME (upp till 7%), rapsmetylester tillverkad på rapsolja.

Preem Evolution Diesel kan beställas till och användas i alla former av dieselfordon. Preem Evolution uppfyller den svenska dieselstandarden SS 155435:2016 Miljöklass 1 samt den europeiska dieselstandarden EN 590.

För att motverka beläggningar och få en motor med lägre bränsleförbrukning och reducerade utsläpp innehåller Preem Evolution Diesel även ACP (Active Cleaning Power).

Preem Evolution Diesel säljs av oss enligt massbalansprincipen. Massbalansprincipen innebär att för varje liter diesel du köper så tillverkas motsvarande mängd Preem Evolution Diesel på fabrik. Detta innebär dock inte att produkten rent fysiskt når just din tank. Det fungerar likt köp av ”grön-el”. ACP additivet får du i alla dieselsorter vi levererar och påverkas inte av massbalansprincipen.

preem-evolution-diesel

ACP Diesel med RME är den vanligaste dieseln vi levererar. ACP Diesel med RME uppfyller SS 155435:2016 MK1 och EN 590. ACP Diesel med RME innehåller upp till 7% RME samt det rengörande additivet ACP.

ACP (Active Cleaning Power) rengör din motor och håller den fri från beläggningar. ACP bidrar till att förhindra rostbildning, sänka bränsleförbrukningen samt reducera utsläpp.

ACP Diesel utan RME är en såkallad blankdiesel, lämplig vid längre lagringstider, för reservkraft och marint bruk. ACP Diesel utan RME innehåller det rengörande additivet ACP.

ACP (Active Cleaning Power) rengör din motor och håller den fri från beläggningar. ACP bidrar till att förhindra rostbildning, sänka bränsleförbrukningen samt reducera utsläpp.

ACP Diesel uppfyller SS 155435 Miljöklass1 och EN 590.

Förny­else­bart

HVO100 är en förnybar diesel med 100% förnybara råvaror.

HVO100 framställs genom hydrering (vätebehandling) av förnybar råvara och benämns ofta HVO, som är en förkortning på hydrerad vegetabilisk olja. Produkten kan tillverkas av olika typer av råvaror som vegetabiliska och animaliska fetter vilket i sin tur processas för att bli drivmedel för dieselmotorer.

HVO100 är till skillnad från HVO Diesel en produkt som består av mer än 98% förnybara råvaror och omfattas av en skattenedsättning. HVO100 ingår inte i den lagstadgade reduktionsplikten.

Biodiesel 100 består av upp till 100% RME (rapsmetylester). Biodiesel 100 ger en koldioxid­besparing på över 50% jämfört med vanlig fossilbaserad diesel och minskar därmed påverkan på växthuseffekten. RME tillverkas genom förestring av rapsolja, där glycerolen i rapsoljan byts ut mot metanol.

Eldningsolja BIO 100 är en biobaserad eldningsolja tillverkad på 100% RME och är ett icke fossilt alternativ till brännare där Eldningsolja 10 används idag. Eldningsolja BIO 100 kan användas i brännare där slangar, packningar och andra komponenter godkänts för RME.

Fråga din servicetekniker eller ring oss för mer info om omställning till BIO 100 i din panna.

Eldnings­olja

Eldningsolja 1 E10 är en gasolja av inomhuskvalitet med låg svavelhalt. Det innebär att eldningsoljan är lämplig att använda där temperaturen inte sjunker under -5℃. Denna eldningsolja är svavelskattbefriad eftersom svavelhalten understiger 500 ppm.

Eldningsolja 1 E32 är en gasolja av utomhuskvalitet med låg svavelhalt. Eldningsolja E32 är lämplig att använda i temperaturer som inte understiger -22℃ under längre tid och eftersom svavelhalten är mindre än 500 ppm är den befriad från svavelskatt.

Gas Oil är en motorbrännolja som främst är avsedd för marint bruk, tex för fartyg i yrkesmässig trafik. Det finns i både inom- och utomhuskvalitet. Alla är svavel­skatte­befriade.

Kontakta oss för mer info.

Eldningsolja BIO 100 är en biobaserad eldningsolja tillverkad på 100% RME och är ett icke fossilt alternativ till brännare där Eldningsolja 10 används idag. Eldningsolja BIO 100 kan användas i brännare där slangar, packningar och andra komponenter godkänts för RME.

Fråga din servicetekniker eller ring oss för mer info om omställning till BIO 100 i din panna.

Bensin

Bensin 95 är bensinkvalitet av MK1 som ger optimal effekt och driftsäkerhet i motorn. Bensin 95 innehåller max 10% etanol för minskat växthusgasutsläpp, och den låga svavelhalten ökar katalysatorns funktion och livslängd.

Nyhet! Från och med 1a Augusti levereras Bensin 95 med upp till 10% Etanol. Detta är ett resultat av lagen om reduktionsplikt och förändringen sker hos alla bolag. Läs mer om vad detta innebär på https://www.preem.se/privat/drivmedel/e10/

För kunder som inte kan hantera 10% Etanol idag finns Bensin 98 som fortsatt innehåller max 5% Etanol. Läs mer om Bensin 98: https://www.preem.se/foretag/produkt-och-tjanster/Produktkatalog/produkter/bensin/bensin-98/

Hos oss kan köpa Aspen alkylatbensin både som bulklösning samt emballerat. Se fliken alkylatbensin under produkter för mer info eller hör av dig för offert.

nboljor-full-tank

Automat och pejlkund

Behöver du säkerställa att ni alltid har diesel eller eldningsolja tillgängligt? Ring eller kontakta oss för att se över möjligheten att vara automat eller pejlkund hos oss. Vi kan anordna leveranser enligt ett förutbestämt intervall eller hålla volymen i tanken med en pejl.

nboljor-tankstationer

Farmartankar

Är du i behov av en ny tankanläggning eller behöver byta ut den gamla cisternen så slå oss en signal. Vi har oftast ett antal farmartankar hemma och kan även skräddarsy särskilda lösningar.

Hos oss kan du köpa eller hyra tankar. Slå oss en signal för att se vad vi har hemma eller inkommande.

preemlogo

Flexibla leveranslösningar

Vi är i första hand ett lokalt oljebolag med egna tankbilar och logistiklösningar. Har du därför särskilda önskemål eller behov så är vårt mål att anpassa oss till din vardag och dina behov.

Har du ditt säte i vårt närområde men jobbar i hela Sverige kan vi genom våra Preem certifierade kollegor runt om i landet hjälpa dig med leveranser dit du är. Du kan jobba på och ringa oss oavsett vart du är så ordnar vi med leveransen.

Tankrengöring

Vi förmedlar tankrengöring och besiktningar, beställ direkt hos oss. Slå oss en signal eller kontakta oss via kontaktformuläret.

Tierp, månkarbo, björklinge, bälinge, Uppsala, vänge, järlåsa, vittinge, heby, runhällen, huddungeby, tärnsjö, Östervåla, Harbo.

Fjärdhundra, örsundsbro, enköping, grillby, bålsta, bro, veckholm,

Eskilstuna, strängnäs, ärla, malmköping, flen, katrineholm, kungsör, kvicksund, torshälla.

Örebro, stora mellösa, odensbacken, pålsboda, sköllersta, kumla, hallsberg, vretstorp, laxå, fjugesta, vintrosa, närkes kil, hovsta, glanshammar.

Hallstahammar, kolbäck, köping, kolsva, arboga, fellingsbro, frövi, nora, lindesberg, storå.

Surahammar, ramnäs, virsbo, ängelsberg, fagersta, söderbärke, skinnskatteberg, riddarhyttan.

Västerås, dingtuna, skultuna, västerfärnebo, sätra brunn, salbohed, norberg, avesta, fors, horndal, möklinta, sala